Hangi Tanrı'ya ibadet etmeliyiz?

Studiumgruppe BdL (Das Buch des Lichts)
Antworten
DAS BUCH DES LICHTS

Beitrag von DAS BUCH DES LICHTS »

KİTAP DESLICHTS ÜÇ için "önemli tanrıları" olduğunu öğretti:
Ilk MUTLAK
Ikinci URMONADE
Üçüncü Güneş sistemi LOGOLAR.
MUTLAK her şeyi ortaya çıkar ve her şeyi döner içine ilk nedenidir. O kişisel olduğunu tüm yadsınmasıdır. OM.
SUPERMONADE orijinal yerden tecelli ve tezahür içine her Mahamanvantara ruhu özü için en yüksek olduğu. O kişisel, henüz yüksek olsa vardır.
Da bizim güneş sistemimizin LOGOS fışkırma veya BEAM bize Supermonade ve hatta daha yakın bir anlamda, ON Biz orijinal zemin aldı ve HIS sisteminde LOGOLARIMIZ "dağınık" olmasıdır.
Bu artık bir durumdur. BİZ TÜM ilk davasına doğal gelsin TEMEL, biz içine yeniden absorbe edilir.
Şimdi MUTLAK, LOGOLAR URMONADE olan ve vücudun güneş güneş sistemi, sahip olduğu ist.OM.
Kimin biz ibadet edebilir kime?
SUPERMONADE GERİDE Mutlak'ın anlaşılmaz küredir. Bize Mutlak ilk dönelim. Onu sevmek için isteseydim, ilk ne olduğunu bilmesi gerekir, bu yüzden DÜNYADAKİ. Orijinal nedeni veya MUTLAK bu Mutlak olmadığı anlamına gelmez, hangi bilinmez, çünkü bu yeniden değildir. Ben sadece biliyorum ESIST unerkennbar.Wenn Mutlak can değil, orada gibi ESAS ESSENCE olduğum tek mantıklı sonuç, bilerek, biliyorum bütün, ben önemli değilim çünkü. Bilen bilinen şey değil, bilen başlıca nedeni IS. Bu ilk neden küçük solucan Tanrı-insan en yüksek, ABD TÜM olduğunu. Neden bu kadar az mı? Onlar DETECTED aynı özdeşleşen çünkü. Sürece bu hala olduğu gibi, ilk nedeni olamaz. Öyle değil İBADET tarafından değil, bilinen tüm uzak kırarak elde etti. Bu öğretim yoluyla ve sırayla SOUL SOLUNUM MEDITATION.OM yapılır. Yani orijinal nedeni, MEDİTASYON ve doğru yolu AWARE edilecek ÖĞRETME ve orada dinlenme onunla birleşti. Bu bir sır değil, ama bir kez daha en gerçek şey yoktur. OM. Evet İBADET her zaman hayran olacak bir şey TANINMIŞ içerir çünkü ibadet sayesinde biz, ilk neden olmayacaktır.
O ile artık standları
SUPERMONADE?
Başka bir şey zaten var olduğu için. Biz onların emanasyonu, bize rağmen henüz tam olarak farkında değildir. SUPERMONADE tüm Mahamanvantara ruhsal varlıkların en yüksek tezahürüdür. Biz "Sevgili monad, bana kira ödemek yardımcı olur." O ibadet değil, çocuksu bir şekilde OLABİLECEK Etc vb, ama bu gibi, bu duayı gönderilen sonra Supermonade tarafından EĞİTİMDE gerçek DOĞA bilmek ve öğrenmek tarafından: "Ben tüm evrenin hizmet böylece, bana durumu alalım". Bu Supermonade ibadet bir form olacaktır. Onlara tapıyorum önce bu yüzden doğal olarak bile SUPERMONADE gerçekten ne olduğunu bilmek olurdu. Bu bize IŞIK KİTAP öğretir. Şimdilik
Güneş sistemi LOGOLAR.
Biz bulutsuz gökyüzünde gün baktığın zaman, Tanrı'nın görmek ve bedeni güneş. ES gerçekten orijinal zemin alınan ve onun sistemi içine serpiştirilir Çünkü Allah, bizim için sadece anlaşılabilir varlıklar olduğunu sonraki zamandır. "Onu biz yaşamak ve taşımak" onlar İncil'de dediği gibi. Biz monad'ların, zamansız yaratılmamış ebedi olarak Tanrı'nın kıvılcım çünkü bize değil sağladı CREATE. Beşeri gitti Eons SUN tapan, fakat güneş, fakat güneşte ESSENCE değil aslında. Var Renk ve enerji titreşim ile Deva-angel satır IŞIK KİTAP, açıklandığı gibi bu yapıldı. OM.
Dinleri olan Mesih için dua ederse, gerçekten güneş güneş sistemi konuda çarmıha oldu tanrı, ve şimdi bizim etten ist.OM. eti anlamına
Ben bunun için çaba olarak KESİNLİKLE DEĞİLDİR tepki nedeniyle ANCAK, sevgililer, sen, ibadet her türlü unut, sonra, Mutlak nüfuz etmek istiyorum. Hiçbir kişisel Tanrı vardır. "Kişisel tanrılar" Supermonade ve güneş sisteminin ilgili logoları vardır. Bir, gerçek doğanın bilgisine, ibadet ve onların yönünde meditasyon, ve onlar respondieren OLACAKTIR olabilir. Ama dünyevi hedeflere ulaşmayı ibadet olmamalı ama özellikle arzu aşılmasında yardımcı olmak ve yardımcı olmak için bu çok ılımlı Supermonade ve logolar trennt.OM bizim farkındalık.
Bizim varoluş GERÇEK kaynak aramak Ama eğer lo, sevgililer, o zaman biz logosu ve SUPERMONADE ötesine gitmeli ...
Kavramak mümkün kimdir, onu atalım es.OM.
Aşk ve Lanoo yanar.
Antworten

Zurück zu „Studiumgruppe BdL (Das Buch des Lichts)“